CAN ABI PATISSERIE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Can Abi Patisserie. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 13:10 Ik had de bestelling gewijzigd naar 30 minuten Later, en de bezorger kwam prima op tijd! Dit was de 1e keer dat ik bij Can abi mijn bestelling heb gedaan. En ik ben tevreden! Ik vond het erg lekker :-)
9 mei 2024 om 21:47 Alle taartjes smaakten alsof ze uit de vriezer kwamen. Bodems waren slof en zat weinig smaak aan het geheel
6 apr 2024 om 18:58 De prijs-kwaliteit verhouding was een beetje een tegenvaller! Cheesecake was een beetje hard! Een twijfel gevalletje…
10 mrt 2024 om 9:46 Had een foutje gemaakt bij het bestellen, jongens waren scherp genoeg om dit door te hebben en belden mij direct op om het recht te zetten. Eten lekker was lekker warm, brood vers. Sneller bezorgd dan verwacht, zeker een aanrader!
8 mrt 2024 om 6:23 De bestelling was er erg laat. Ik heb geprobeerd te bellen maar het telefoon nummer was voor een lange tijd niet bereikbaar... De cheesecake was wel erg lekker!
29 feb 2024 om 22:23 Voor de prijs-kwaliteit verhouding echt een tegenvaller. Het mini chocolade taartje was echt verrukkelijk maar de cheesecake's waren echt uit de vriezer ontdooide fabrieks taarten. Ik denk dat de prijs vooral gaat zitten in de verpakking, erg netjes
20 feb 2024 om 10:00 Snel bezorgd, heerlijke cheesecake en heerlijke baklava
14 feb 2024 om 10:10 Gister burek met spinazie besteld Sweets besteld en overheerlijke dadels!! hoop dat jullie in de toekomst meer broodjes en salades op de site zullen. toevoegen